PROMO 4+1 Săpunuri cod "4+1SAPUN" și 4+1 Seturi Cadou cod "4+1SET"
Pin de Landes

Pin de Landes

Exista un produs

PIN DES LANDES – PIN DIN REGIUNEA LANDES (PIN MARITIM)

Pinul din Regiunea Landes sau Pinul Maritim este un arbore ce poate atinge 30 m inaltime si care ajunge la maturitatea spre varsta de 40-50 de ani si care poate trai pana la 500 de ani

Padurea Landes din Gascogne, pe malul Atlanticului, incepand cu frontiera cu Portugalia, este un masiv fore...

PIN DES LANDES – PIN DIN REGIUNEA LANDES (PIN MARITIM)

Pinul din Regiunea Landes sau Pinul Maritim este un arbore ce poate atinge 30 m inaltime si care ajunge la maturitatea spre varsta de 40-50 de ani si care poate trai pana la 500 de ani

Padurea Landes din Gascogne, pe malul Atlanticului, incepand cu frontiera cu Portugalia, este un masiv forestier situat in sud-vestul Frantei, avand o suprafata de aproximativ un milion de hectare (cf rezultatelor inventarului forestier national francez facut in 2007-2011), este de fapt cea mai mare padure artificiala din Europa occidentala !.

In prinicpal domeniu privat, reprezinta un cordon al litoralului atlantic plantat inca de la inceputul secolului XVIII-lea, in incercarea – sortata cu reusita maxima – de a opri avansarea permaneneta a dunelor de nisip in interiorul continentului. In 1857m, Napoleon al III-lea a impus legi ansamblului comunelor din regiunea Aquitane cu privire la aceste paduri, cu sprincipal scop de a gestiona mai bine procesul de asanare si valorificare a acestei zone prin intermediul acestor paduri de pin, un arbore unic, ce se gaseste numai aici.

Fiind administrata in mod concertat, aceasta padure produce beneficii, incepand de la pastrarea limitei maritime acolo unde se doreste, pana la alemnul de pin ce se obtine din aceste paduri, pana la uleiul esential veritabil, cu proprietati unice.

Parfumul agreabil si proprietatile sale stimulante fac din Uleiul Esential de pin des Landes unprodus emblematic pentru societate, unic totodata prin geografia de unde provinde si proprietatile sale.

In zilele de toamna – iarna, cand activitatile in natura se reduc, lipsa soarelui trezeste anumite afectiuni sau are efecte pe care organismul le resimte: dureri musculare, probleme respiratorii.

Uleiul de Pin des Landes are proprietati si virtuti antibacteriene, fiind un redutabil inamic pentru virusurile afectiunilor respiratorii, care tinde sa ne invadeze caile aeriene, astfel acestea fiind protejate de bronsite, raceli, rinite. Cu un puternic efect antiseptic, pinul stimuleaza si reda vigoarea necesara infruntarii conditiilor meteo dificile.

In difuzii, uleiul esential de Pin des Landes ofera un parfum revigorant pentru corp si casa, redand libertatea cailor respiratorii si a tonusului organismului in general.  Este un stimulent al sistemuuli respirator, ajutandu-i pe cei cu afectiuni respiratorii si pulmonare, fiind foarte eficient in desfundarea porilor si deschiderea larga a cailor respiratorii, imbunatatind astfel fluxul sanguin la nivelul acestora, aducand un aport considerabil crescut de oxigen prin sange la nivelul inimii si creoerului.

In plus, folosit in produsele cosmetice, ofera aceste beneficii corpului dvs, pastrandu-si aroma mult timp, revigorandu-va in mod natural , atat acsa cat si in deplasarile dvs lungi so obositoare sau in vacanta.

Uleiul de Pin des Landes este rar si scump si in Franta, prin urmare la noi fiind imposibil greu de gasit.

De-acum aveti ocazia sa va rasfatati pielea si simturile cu Sapunul Natural de Marsilia Pin des Landes  Le Chatelard 1802 – singurul sapun de acest fel de pe piata, acum la un pret corect si accesibil !

Folositi-l cu maxima incredere sub dus, nu doar la chiuveta, pentru maini!

Relatia acestui sapun cu piele este una deosebita, senzuala, fiind prefereat de ambele sexe, special creat pentru a va catifela pielea, lasand un parfum notabil dupa folosirea lui, usor de observat de catre cei din jurul dvs.

Atentie, sapunul este destinat doar pentru uz extern, desi iti vine sa-l manaci, atat de bine miroase !

Parfumul este persistent, fiind pe baza de uleiuri esentiale – astfel nu veti gasi nicaieri un parfum mai curat si mai persistent precum cel produs de Le Chatelard 1802 ! Va veti simti in padurea de Pini din Regiunea Landes, umplandu-va baia cu acest parfum proaspat si inviorator totodata !

Alegeti atat pentru pielea sensibila a bebelusilor si a dvs produsele cosmetice Le Chatelard 1802, Sapunurile Naturale de Marsilia Le Chatelard 1802 si seturile Cadou, Parfumurile deosebite pe baza de uleiuri esentiale pentru cele mai importante ocazii, pentru dvs si cei dragi dvs: Cadouri de Mos Nicolae, Cadouri de Craciun, Cadouri de Anul Nou Cadouri de Sf Ion, Cadouri de Paste, Cadouri Corporate, Marturii de Nunta sau Botez, Cadouri pentru profesori la scoala, Cadouri Ziua Onomastica, a Copilului, Sfantii Constantin si Elena, etc.

Combinatiile de parfumuri sunt unele deosebite, senzuale, de ambe sexe, special create pentru a va catifela pielea, lasand un parfum notabil dupa folosirea lui, usor de observat de catre cei din jurul dvs.

Mai putin
Mai mult
Afisare %2$ din 1 articol

Filter by:

Pin de Landes

Lavanda de Provence Le Chatelard 1802

Descopera

Accept

savonnerie.ro foloseste cookies, pentru a va oferi o experienta de navigare optima. Prin continuarea navigarii va exprimati acordul cu folosirea acestora (detalii).